Info

Yrkeskompetens hos förare

För tryggare, miljövänligare och högklassigare transporter. Syftet med yrkeskompetens är att främja hälsan och säkerheten för anställda inom transportbranschen och vägtrafikanterna samt att främja miljövänlighet. Genom utbildningen för yrkeskompetens får förarna ökad sakkunskap, vilket förbättrar transporternas och tjänsternas kvalitet och erbjuder förarna möjlighet att förbättra arbetarsäkerheten.

Utbildning för grundläggande yrkeskompetens har varit obligatorisk

för alla nya förare av fordon som är avsedda för persontrafik sedan den 10 september 2008 och inom godstrafik sedan den 10 september 2009.

Förare som fått körrätt för lastbil eller buss före dessa datum behöver inte avlägga den grundläggande utbildningen separat. De ska emellertid avlägga en fortbildning på 35 timmar för att deras yrkeskompetens ska förbli i kraft. Förare inom persontrafik ska avlägga fortbildningen före den 10 september 2013 och förare inom godstrafik före den 10 september 2014

Ab Jusslins Eco-Trend Oy

är godkänt kurscentrum  av TraFi, som kan arrangera olika typer av fortbildningskurser för både företag som privata personer. Utbildningarna för yrkeskompetens ordnas  som fortbildning.  Vi har ett brett utbud på färdigt godkända kurser men kan även"skräddarsy" övriga utbildningar enligt beställarens behov.

Ab Jusslins Eco-Trend Oy är ett familjeföretag grundat 1994.

 

Epost: capkurssit@gmail.com

 

Ab Jusslins Eco-Trend Oy

on TraFin hyväksymä koulutuskeskus, joka voi järjestää kuljettajien ammattipätevyysdirektiivin mukaista jatkokoulutusta.

 

Sähköposti: capkurssit@gmail.com

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)